Abonneren op de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht

In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht geeft de auteur een op de praktijk gerichte behandeling van de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht. Centraal staat de behandeling van de verschillende standaardvoorwaarden in de bouw. Het commentaar op elk van deze algemene voorwaarden is voorzien van veel jurisprudentie, met name van de Raad van Arbitrage voor de Bouw alsmede de overheidsrechter.

 

Op deze wijze worden de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht in deeltjes van beperkte omvang, doch tamelijk uitputtend, behandeld. Daarbij komen in de eerste plaats die onderwerpen aan de orde, die in de praktijk het meest aanleiding tot conflichten geven.

 

Abonneren

Abonneren op de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht of bestellen van losse delen kan via www.uitgeverijparis.nl of per mail: info@uitgeverijparis.nl.

 

SBA online

Met een abonnement op SBA online heeft u online toegang tot alle delen uit de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht. Telkens wanneer er een nieuwe druk verschijnt wordt deze opgenomen op SBA online.

 

Boekenserie SBA

Abonneren op alleen de boekenserie (papier) is ook mogelijk. Abonnees ontvangen de nieuwe drukken automatisch en met 20% korting.

 

Combinatieabonnement SBA

Met een combinatieabonnement op SBA heeft u online toegang tot alle delen uit de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht. Telkens wanneer er een nieuwe druk verschijnt wordt deze opgenomen op SBA online en ontvangt u het boek (papier) automatisch en met 50% korting.

 

Prijzen

Jaarabonnement SBA online 2024

Licentie € 718,50 per jaar excl. btw
Per gebruiker € 67,50 per jaar excl. btw

 

Combinatieabonnement SBA 2024

Licentie € 718,50 per jaar excl. btw
Per gebruiker € 67,50 per jaar excl. btw
Boeken 50% korting op normale verkoopprijs

 

Boekenserie SBA

Boeken 2024 20% korting op normale verkoopprijs

 

Prijzen zijn onder voorbehoud. Het aantal gebruikers wordt vastgesteld op basis van het aantal specialiten/fee-earners binnen het betreffende rechtsgebied of de sectie werkzaam bij uw organisatie. Vervolgens heeft de hele organisatie toegang tot de informatie.