Veelgestelde vragen

Welke abonnementsmogelijkheden zijn er?

 

Krijg ik als online abonnee korting op de (papieren) delen uit de serie SBA?

  • U kunt kiezen voor een combinatieabonnement. U heeft dan online toegang tot alle delen uit de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht en ontvangt automatisch alle (papieren) boeken met 50% korting.
  • Als u alleen een online abonnement heeft, dan kunt u de boeken tegen de normale verkoopprijs bestellen via www.uitgeverijparis.nl.

 

Hoe kan ik zoeken in SBA online?

 

Hoe kan ik zien welke druk van een deel is opgenomen op SBA online?

  • Onder het tabblad ‘Inhoudsopgave’ wordt per deel de druk vermeld. Via deze inhoudsopgave kunt u ook het voorwoord bij de betreffende druk raadplegen, waarin staat wanneer deze druk is verschenen.

 

Waarom is er gekozen voor een nieuwe opzet vanaf mei 2016?

  • Volgens de nieuwe opzet van de Serie is de inhoud nog overzichtelijker geworden. Meer informatie over de nieuwe opzet vindt u hier.

 

Blijven de bestaande delen wel toegankelijk via SBA online?

  • Zowel de bestaande delen als de delen volgens de nieuwe opzet zijn toegankelijk via SBA online. De bestaande delen zijn te raadplegen zoals u gewend bent. De nieuwe delen worden apart vermeld, zodat het onderscheid duidelijk is.

 

Welke delen verschijnen er allemaal volgens de nieuwe opzet?

  • Alle delen zullen de komende jaren volgens de nieuwe opzet verschijnen. In mei 2016 verschijnen de nieuwe delen Bouwrecht 14 en 15. In de zomer van 2016 worden deel 16 en 17 verwacht, en deel 18 volgt in het najaar van 2016. 

 

Ik wil graag verwijzen naar een pagina uit de gedrukte versie van een SBA-deel, waar vind ik de paginanummers?

  • In de verkorte inhoudsopgave op de homepage vindt u de pdf-bestanden van de gedrukte versie van het boek. De pagina- en voetnootnummering in deze pdf-bestanden komen overeen met die in de gedrukte versie van het boek. In de overige teksten op de website wijkt de voetnootnummering af van die in de gedrukte versie van het boek.

 

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

  • Voor vragen of wijzigingen met betrekking tot uw abonnement of factuur kunt u mailen naar paris@spabonneeservice.nl of bellen met 0172-476085.
  • Voor vragen of onduidelijkheden over SBA online kunt u mailen naar info@uitgeverijparis.nl of bellen met 0575-514299.

 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe uitgaven en symposia van Uitgeverij Paris. Hoe kan ik mij inschrijven voor de gratis nieuwsbrief?